تبلیغات
نوشته های دختری که همه فکر میکنن بزرگ شده اما ..... - بازی آشپزی!!
اینجا،گاهی پاسخی برای لطف شما نیست.به بزرگواری خود ببخشید که کولی وار در این حوالی پرسه می زنم و آداب دنیای مجازی نمیدانم.

بازی آشپزی!!

یکشنبه 4 مهر 1389 09:48 ب.ظ

نگارنده : آدن
آبان عزیز منو به یه بازی دعوت کرده که نمیتونم اصلا از زیرش در! برم. بنابراین بازی میکنیم.
قبول کنید که انتخاب یکی سخته. اینو گفتم که آبان از من انتظار معجزه نداشته باشه!! در ضمن من نمیدونم کدام غذا را بیشتر از بقیه دوست دارم. چون به آشپزی علاقه‌مندم تقریبا هر چی خودم بپزمو دوست دارم.

 بنابراین من هرچی دوست دارمو میگم!! (آیکون زبون درازی به من چه من همه اینا رو یکی میبینم اصلا!!)

(چقدر دوست دارم!!) :دی

اینجانب تقریبا گیاه خوارم! اما بعضی از محبوب ترین غداهام گوشت دارن!! 1- کتلت مامان پز 2- کوبیده باباپز 3- قیمه مامان پز و شیما پز!! ( چون هیچکدام آدن پز!! نیستن از دادن دستور تهیه !! معذوریم! )

هر کدوم از این غذاها رو فقط یک بار در ماه واقعا دلم میخواد و میخورم. اما برای بار دوم  واقعا!! خواهم مرد. قیمه رو هم که  به خاطر آب خورش و سیب زمینیش میخوریم اگر یک تکه از اسمشو نبر بره تو قاشقمون!! تا 3 روز نمیتونیم لب به غذا بزنیم و حالمون بد میشه!!

اما خوب هر چی فکر میکنم به این نتیجه میرسم که  میتونم با سیب زمینی سرخ کرده!!سالها زندگی کنم و دلم هم چیز دیگه ای نخواد!

 البته من اینجا دستورغذایی رو میگذارم که اگر کسی یک بار جرات کرد مهمونم بشه براش میپزم . البته تا به حال پختم و هر کی خورده دوست داشته.

1-  کباب دیگی فلفل با سیب زمینی سرخ کرده!!

اینو بگم که من! مواد لازم مازم حالیم نی آبجی(آیکون آدن و کلاه شاپو و دستمال یزدی) از هرچی که لازمه "مقدار لازم " برمیدارم.

اول:

سیب زمینی سرخ کرده (فرنچ فرایز):
مواد لازم:
سیب زمینی                                 به مقدار لازم
روغن                                            به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه

سیب زمینی را شسته، پوست کنده ، خلالی و یک اندازه خرد میکنیم و در ظرف آب و یخ میریزیم. بعد از یک ربع آن را آبکش کرده و خوب تکان می دهیم تا آب اضافی‏‏‏‌اش برود بعد میگذاریم 3-5 دقیقه بماند تا خشک شود. تابه را روی گاز میگذاریم تا گرم شود! بعد از گرم شدن تابه داخل آن به مقدار لازم!! روغن سرخ کردنی میریزیم و میگذاریم داغ شود. برای امتحان یک عدد خلال سیب زمینی داخل آن می اندازیم. اگر دورش حباب زد یعنی روغن به اندازه کافی گرم شده و باقی سیب زمینیها را داخل روغن ریخته و سرخ میکنیم.بعد که سرخ شد با کفگیر! سیب زمینیها را جمع میکنیم تا روغن اضافی‌اش برود. بلافاصله هم نمک و فلفل می‌پاشیم و خوب ظرف را نکان میدهیم که همه با نمک بشوند. البته بهتر اینه که نمک به روغن اضافه بشه، هم خوشمزه تر میشه هم روغن به اطراف نمی پاشه اما چون نمک باعث گسست پیوندهای اسیدهای چرب میشه (آدن دانشمند! اوه!!!) تحمل دمایی روغن در مقابل حرارت کم شده، رادیکال آزاد و اسید چرب و میگن بعدا  دور از جون سرطان و من شرمندم!!

دوم: کباب دیگی با فلفل

گوشت چرخ کرده (ترجیحا گوساله، گوشت گوسفند بو میده!!)
پیاز رنده شده
فلفل کبابی شسته و خشک شده! (فلفلهای تپلی کوتاه!)
نمک و فلفل سیاه
روغن
گوجه فرنگی شسته و خشک شده!!
قارج شسته و خشک شده!!:دی
تابه 3 عدد!!
نکته: پیاز رنده شده ( مقدار پیاز تقریبا1/4 مقدار گوشت هست)، گوشت چرخ شده، نمک و  فلفل را با هم مخلوط میکنیم، ورز میدهیم تا مخلوط یکدست بشه. بعد به اندازه یک توپ پینگ پونگ!! از مخلوط برداشته و دور فلفل میگیریم به طوری که دم!! فلفل بیرون بمونه. در تابه کمی روغن گرم میکنیم و کبابها را داخلش میچینیم (اگر تند دوست داشته باشید میتونید چند تا فلفل هم بین کبابها بگذارید) و بعد از اینکه یک طرف سرخ شد (با حرارت کم البته!) کبابها را برمیگردانیم، در تابه را میگذاریم که کبابها با آب خودشون بپزند. تا کبابها بپزند برای دورچین در یک تابه کمی روغن میربزیم و کلاه قارچها را در میاریم و و کلاه قارچها طوری داخل تابه میچینیم طوری که داخلش به سمت بالا باشه با حرارت خیلی خیلی کم اجازه میدیم قارچها بپزن و ظرف و هم حرکت نمیدهیم!! تا آب قارچ داخل کلاه‌ها!! جمع بشه. کلن کلی مراقبت میکنیم ازشون تا آب قارچ بیرون نریزه. دمها رو هم میشه جداگانه سرخ کرد با نگه داشت برای سوپ یا پیتزا!! (نمک نمیپاشیم. اگر خواسنیم بعد از پخت)
در تابه سوم هم کمی روغن میریزیم و گرم میکنیم و گوجه فرنگی هایی را که از وسط نصف کردیم داخلش میچینیم و کمی نمک میپاشیم  و در تابه را میگداریم که گوجه بپزه.باید حواسمون باشه که به محض پختن و قبل از آب انداختن زیر تابه رو خاموش کنیم!
خوب همه اینا که آماده شد در یک ظرف خیلی خوشگل کبابها رو با فلفل، قارچ، سیب زمینی سرو میکنیم. این غذا هم با پلو و هم با نون سرو میشه. البته من خودم با نون بیشتر دوست دارم به همراه سماق و البته پیاز!! سالاد اندونزی یا سالاد فصل هم مناسب هستن.


پ.ن: راستی من آش رشته هم دوست دارم!! :)))))))))))))


 



دیدگاه : نظرات
آخرین ویرایش: یکشنبه 4 مهر 1389 10:47 ب.ظ